ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
12
1
ارزیابی تراکم و جمعیت علف های هرز تحت تأثیر الگوهای مختلف کشت مخلوط ردیفی لوبیا و زنیان
الناز ابراهیمیان، سرور خرم دل، علی اصغر خوشنود یزدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
522.77 K
2
ارزیابی تراکم و زیست توده علف های هرز در مزرعه شوید تحت تأثیر تاریخ های مختلف کاشت پاییزه
المیرا محمدوند، سرور خرم دل، مهدی مکمل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
575.58 K
3
ارزیابی جمعیت، تراکم و زیست توده علف های هرز زعفران تحت تأثیر کاربرد بقایای گیاهی
سرور خرم دل، جواد شباهنگ، المیرا محمدوند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
429.81 K
4
تأثیر کشت مخلوط ردیفی گندم (.Triticum aestivum L)و کلزا (. Brassica napus L) بر تعداد، تراکم و جمعیت علف های هرز
سرور خرم دل، لیدا رستمی، علیرضا کوچکی، جواد شباهنگ
مشاهده مقاله
اصل مقاله
442.35 K
5
اثر تراکم های مختلف کشت مخلوط ذرت (.Zea mays L)و لوبیا (.Phaseolus vulgaris L)بر جمعیت علف های هرز
لیدا رستمی، سرور خرم دل، فرزاد مندنی، علیرضا کوچکی، مهدی نصیری محلاتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
317.87 K
6
بررسی سیستم های مختلف خاکورزی و مدیریت تغذیه ای بر تنوع و تراکم علف های هرز ذرت
عصمت محمدی، حمیدرضا اصغری، احمد غلامی، سرور خرم دل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
253.66 K
7
ارزیابی اثر الگوهای کشت مخلوط ردیفی زنیان با شنبلیله بر تراکم و تنوع علف های هرز و عملکرد
سارا بخشایی، سرور خرم دل، علی اصغر خوشنود یزدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
309.13 K
8
اثر گیاهان پوششی بعنوان راهکاری پایدار در مدیریت علفزهای هرز و عملکرد زعفران
جواد شباهنگ، سرور خرم دل، لیدا فکرت، محبوبه عبدالهی مایوان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
336.61 K
9
اثر مدیریت های مختلف نظام زراعی بر تولید خالص اندام های هوایی و زیرزمینی ذرت و شاخص تنوع علف های هرز
سرور خرم دل، علیرضا کوچکی، مهدی نصیری محلاتی، رضا خراسانی، آسیه سیاهمرگویی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
581.82 K
10
ارزیابی تراکم و جمعیت علف های هرز و عملکرد در کشت مخلوط ردیفی زیره سبز و لوبیا
آسیه سیاهمرگویی، سرور خرم دل، مهدی مکمل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
541.7 K
11
مطالعه اثر مدیریت علف های هرز در مراحل رشدی شوید بر جمعیت علف های هرز و عملکرد
سرور خرم دل، فاطمه ذاکر تولایی، لیدا فکرت
مشاهده مقاله
اصل مقاله
423.66 K
12
ارزیابی خصوصیات جوانه زنی دو گونه هرز خردل وحشی و شلمی تحت تأثیر غلظت های مختلف عصاره آبی اندام های هوایی و بنه زعفران
لیدا فکرت، سرور خرم دل، آسیه سیاهمرگویی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
546.98 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه